Brabant Magazine

– in de mix –

BrabantKennis over Brabantse natuur

Onze natuur staat aan de vooravond van de meest ingrijpende, door mensen veroorzaakte verandering tot dusver: die van het klimaat. Wereldwijd en niet te keren. Wat betekent dit voor de toekomst van natuur in Brabant? In de longread ‘Een nieuw klimaat voor natuur?’ onderzoekt BrabantKennis de Brabantse natuur met een klimaatbestendige bril.

Meer informatie

Booming Brabant
weer op TV

Met Booming Brabant krijgt u uw wekelijkse business update bij Omroep Brabant. Het laatste nieuws, economische ontwikkelingen en innovaties uit Brabant worden besproken. Van internationale uitschieters tot vernieuwende start-ups. Het programma wordt elke donderdag vanaf 18.00 uur uitgezonden op Omroep Brabant TV, in samenwerking met de provincie Noord-Brabant.

Kijk mee

WhatsApp updateservice

Wilt u als veehouder op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen in het provinciale beleid? Meld u dan nu aan voor de WhatsApp updateservice en ontvang gratis updates. Voeg 0618303451 toe aan uw contactenlijst onder de naam ‘Updateservice’ en stuur ‘update AAN’.

Meld u aan

Volgende keer in Brabant Magazine

Brabant krijgt een eigen klimaattop. In juni. Drie betrokkenen schrijven elkaar een brief, exclusief voor Brabant Magazine.
Uw eigen Brabantse bureaublad

Wilt u een echte eyecatcher als bureaublad op uw PC of laptop? Brabant Magazine biedt u elke keer een prachtexemplaar van een plek of gebeurtenis in Brabant! Gratis natuurlijk.

Download de afbeelding

Provincie krijgt prijs

De provincie Noord-Brabant is verkozen tot de best bestuurde decentrale overheid van Nederland. Dat gebeurde tijdens Kompas 2018, een evenement van vakblad Binnenlands Bestuur en onderzoeksbureau Necker van Naem. Volgens de jury heeft de provincie Noord-Brabant niet alleen een sterke duurzaamheidsagenda maar staat zij hier ook daadwerkelijk voor.

Meer informatie

Brabant is ook te vinden op social media

                

Colofon

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Brabant Magazine is gratis. Nog geen abonnee? Meld u hier aan.

U kunt zich hier afmelden.

Meld aan